historiek

Hoe het allemaal begon..

Jerom

 

Onze Historiek,

Rauw Vlees aan onze hond voeren???!! Ben je zot?

 

Dat is hoe wij reageerden toen iemand ons aanraadde om over te stappen van brokken naar KVV (Kompleet Vers Voer), toen we problemen hadden met onze bullmastiff reu Jerom.

Doffe huid, lusteloos, grote hopen "afval", om maar enkele van zijn problemen op te noemen. Maar aangezien het probleem maar aansleepte en geen andere oplossing zich voordeed zijn we ons toch beginnen informeren omtrent het vers voeren.

Wanneer we overtuigd waren van het concept deed er zich een ander probleem voor. WAAR?

Bijna nergens in West Vlaanderen kon men aan KVV geraken. Wat in Nederland al heel gewoon is ondertussen staat hier nog in zijn kinderschoenen. Maar aangezien wij toen nog een slagerij uitbaatten was het voor ons redelijk voor de hand liggend om er zelf werk van te maken. maar HOE?

Gelukkig kon ik rekenen op de welwillende hulp van een gevestigde waarde en collega slager uit Nederland die al enkele jaren zelf KVV op de markt brengt. Na wat verder opzoekwerk en ondervindingen zijn wij begonnen met het zelf vervaardigen van KVV voor onze eigen hond. Al snel wilden andere mensen ons KVV ook proberen en zo is de bal aan het rollen gegaan. En toen hebben wij beslist om ons KVV beschikbaar te stellen voor iedereen die wil overstappen.Ondertussen zijn wij een zestal jaar later en werd ons voer verder verbeterd door onze klanten.Tot wat het nu is; zeer toegankelijk,op maat geportioneerd en naar de zin van alle dieren en baasjes!

 

Met wat tips van een collega uit Nederland zijn wij aan de slag gegaan om onze eigen versie van kvv te produceren....

GOWILL

 

Gezonde manier van voeren. Minder belastend voor hond en kat. Volg ons via sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwigheden en promoties.

Afhalingen / Thuisleveringen

 

. Zie onze pagina "prijslijst" voor meer info. Ook kan u uw bestellig afhalen of het voer aankopen bij onze verdelers. Zie pagina "verkooppunten" voor meer info.

 

 

CONTACT

Productie; Obterrestraat 28 Poperinge

Bureau: Veurnestraat 113 Poperinge

info@gowill.be

0476/554506