gowill plus

Onze hond, onze vriend...


Zeg nu zelf, wat is leuker dan thuiskomen en altijd vriendelijk,staartwiegend begroet worden door onze viervoeterige huisgenoot. Iemand die jouw begrijpt, je nooit in de steek zal laten, altijd trouw blijft en maar wat graag tijd met je doorbrengt. Fantastisch!


Maar dan komt de dag dat uw vriend u niet staat op te wachten, dat het huis leeg is en dat er een gemis in je hart is.... Spijtig genoeg de harde waarheid na een decennia vol liefde, genot en vriendschap. In sommige gevallen zelfs geen decennia...

Bvb kanker...doodsoorzaak nr1 bij honden.

45% van de honden boven de 10 jaar worden ermee geconfronteerd,maar evengoed jonge honden kunnen slachtoffer worden.Maar ook gewrichtspijnen, voedingstekorten,allergiën of gewoon ouder wordende honden kunnen flink afzien....

Gelukkig gaat de medische wereld voor dieren er ook op vooruit en kan men deze aandoeningen ook bij honden al goed bekampen.Maar wat indien we een poging konden doen om ze gezond te houden en deze tal van aandoeningen proberen te voorkomen


….Wat indien we onze dieren zo gezond konden laten opgroeien dat virussen,bacterien en tal van andere ziekteverwekkers en aandoeningen heel moeilijk de kop kunnen opsteken? Zou dat mogelijk zijn?...Volgens de dierenartsen van "The Academy of Veterinary Homeopathy" en de  Amerikaanse hollistische veeartse. Dr Karen Becker is dit zeker mogelijk. Zij streven er al lang naar om onze huisdieren op een natuurlijke manier zo lang mogelijk gezond te houden.Vooral door onze huisdieren een "zo natuurlijk mogelijk dieet voor te schotelen aangevuld met vergeten superfoods die als een beschermende cape over onze dieren rusten"


En dit was voor ons voldoende om ons verder in deze hollistische wereld te verdiepen en uit te komen bij een nieuwe lijn natuurlijke "superfoods 4 dogs" die een echte meerwaarde kunnen betekenen vandaar....,

Gowill+

       

"Hallo! Ik ben Dr. Karen Becker, een proactieve en integrerende "wellnessdierenarts".

Mijn doel is om samen te werken met ouders van huisdieren die de algehele gezondheid en vitaliteit van hun huisdier willen verbeteren door verstandige levensstijlkeuzes.

Ik geloof dat de kunst van de geneeskunde niet alleen de talloze beledigingen begrijpt die ziekte veroorzaken, maar ook een arsenaal aan niet-toxische, innovatieve benaderingen hebben om het aangeboren potentieel in het lichaam van een huisdier te ontsluiten voor genezing en herstel. Mijn doel is om niet alleen de oorzaak van ziekte en degeneratie bij huisdieren te identificeren, maar ook om te voorkomen dat het lichaam breekt door een proactieve houding aan te nemen ten aanzien van het mee helpen creëren van levendige, bloeiende dieren.

Tegenwoordig help ik miljoenen huisdieren over de hele wereld een overvloedige gezondheid te bereiken door de meest actuele informatie te bieden over voor soorten geschikte voeding, levensstijlkeuzes en proactief leven.

Ik kijk ernaar uit u te helpen bij het maken van positieve veranderingen in de gezondheid van uw huisdieren."

Dr Karen Becker.

  "een rauw dieet met voldoende afwisseling is een gezonde basis voor elke hond.

Voldoende beweging, oppassen met inentingen (titteren) ,maar ook de toevoeging van natuurlijke voedingssupplementen dragen bij tot een gezonde levensstijl en beperking van de risico's om één of andere ziekte toe te laten zich te manifesteren."

                                                                                                                Dr karen Becker


Die kans wil je hen toch niet ontnemen...

Enkele voordelen;


*tekorten aan essentiele voedingsstoffen worden opgevuld.


*bepaalde voedingsmiddelen in onze produkten kunnen aandoeningen aanpakken bvb artritis


*Wanneer u op vakantie vertrekt met uw dier en geen vers voer kan geven kan u de vakantievoeding "pimpen" met deze produkten, en zo de voedingswaarde van het voer verhogen.


*De bestanddelen in onze produkten dragen bij tot een verbetering van de algemene gezondheidstoestand van uw dier.


*de werkzame ingrediënten in onze produkten vallen bepaalde ziektevormende cellen aan

bvb de vorming van kankercellen wordt door curcumine bemoeilijkt .


*alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en hebben elk hun eigen toegevoegde waarde.


*Door toevoeging van onze produkten aan het voer van uw dier geeft u naast de gezonde swing ook wat variatie in smaak, zelfs moeilijk eters kunnen hier baat bij hebben.


*of u nu brokken of blik voert, barft of kvv geeft , onze produkten kan u perfect met elk van hen combineren.


*Onze vitam-x kan een deel van het voer vervangen en zo een afslankende werking hebben bij honden die kampen met overgewicht.


*bovenal; Het houd uw Hond GezHond!

Over welke "superfoods" praten we...?

Bottenbouillon.

In het boek Deep Nutrition schrijft dr. Cate Shanahan: "De gezondheid van uw gewrichten hangt af van de gezondheid van het collageen in uw ligamenten, pezen en aan de uiteinden van uw botten. Collagenen zijn een grote familie van biomoleculen, waaronder de glycosaminoglycanen, zeer speciale moleculen die helpen onze gewrichten gezond te houden. "

Bottenbouillon zit vol met glycosaminoglycanen en misschien ken je er wel een: glucosamine.

Botbouillon bevat niet alleen superhoge hoeveelheden glucosamine, het zit ook vol met andere gewrichtsbeschermende stoffen zoals chondroïtine en hyaluronzuur.

Bovendien zijn de glycosaminoglycanen uit botkweek resistent tegen vertering en worden ze geabsorbeerd in hun intacte vorm.

Volgens Dr Shanahan fungeren ze als hormonen, stimulerende cellen genaamd fibroblasten, die collageen in de gewrichten, pezen, ligamenten en zelfs de slagaders neerleggen•Bottenbouillon  helpt de leverontgifting

De lever is het meesterorgaan van ontgifting. De lever van de hond wordt dagelijks onder vuur genomen als de arme hond op tapijten en vloeren ligt die met chemicaliën zijn behandeld, op gras wandelen dat is behandeld en bespoten met vergiften, voedsel consumeert met giftige en synthetische ingrediënten en last heeft van giftige ontwormingsmiddelen, vlooien- en tekenpreventie, medicijnen, antibiotica, vaccins en meer.

De lever was nooit bedoeld om deze aanval te ondergaan. Zijn vermogen om te ontgiften wordt versterkt door de beschikbaarheid van het aminozuur glycine. Raad eens wat tonnen glycine heeft? Botten bouillon!


•Botbouillon bevordert een gezonde darm

De bekleding van de darmen bevat miljoenen kleine gaatjes die de doorgang van verteerde voedingsstoffen naar het lichaam mogelijk maken. Stress, slechte voeding en bacteriële overgroei kunnen ervoor zorgen dat meer gaatjes worden geopend of groter worden ... dit wordt lekkende darm genoemd.

Het probleem met die grote gaten is dat er dingen kunnen passeren die niet bedoeld zijn,               inclusief onverteerde voedselstoffen, gifstoffen en toxines. Het lichaam zal die onverteerde voedseldeeltjes opmerken als buitenlandse indringers en beginnen ze aan te vallen. Dit is hoe allergieën en voedselgevoeligheden zich ontwikkelen.

Botbouillon zit vol met een kleverige substantie die die lekkende gaten kan dichten; gelatine!


Kortom;

Bottenbouillon,

•Helpt zieke dieren aan te sterken

•Is rijk aan glucosamine en gelatine waardoor extra geschikt bij dieren met stramme gewrichten

•Gelatine helpt pezen en gewrichten en bindweefsel gezond te houden,en het darmslijmvlies op punt te houden.

•De verschillende aminozuren die erin zitten dragen bij aan versterking van het immuunsysteem

•Het versterkt de bottenen verbetert de functie van alle organen betrokken bij de spijsvertering.

•Bottenbouillon is rijk aan calcium,magnesium,fosfor,vit A&K,ijzer en zink. Allemaal voedingsstoffen voor het behoud van een gezond lichaam.


Haal het woord bottenbouillon maar eens door de google zoekmachine en u zal verstelt staan wat u allemaal zal terugvinden....


Kurkumapasta

Het klinkt misschien raar, maar onderzoek toont aan dat het waar is ... kurkuma (het kruid dat in curries en mosterd wordt gebruikt) met meer dan 6000 studies op zijn naam, blijkt veel dure medicijnen voor te zijn. Namelijk…

* Artritis medicijnen

* steroïden

* chemotherapie

* Inflammatoire darmziekte medicijnen

* Ontstekingsremmende medicijnen


Dit zijn heel wat redenen om je hond kurkuma te geven!


Dus laten we deze handige kleine specerij eens van dichterbij bekijken .


Kurkuma bevat een ingredient  die curcumine wordt genoemd, wat in wezen het werkzame bestanddeel is. Curcumine heeft antioxiderende, ontstekingsremmende, antivirale, antibacteriële, antischimmel-, wondgenezing- en kankerbestrijdende activiteiten.

Het kan helpen bij het bestrijden van ziektes zoals artritis, diabetes, kanker, leveraandoeningen, gastro-intestinale problemen, Alzheimer en meer. Eén studie aan het Baylor Universitair Medisch Centrum in Dallas, Texas, noemde het "Cure-komijn" vanwege de lange lijst van verbazingwekkende therapeutische en klinische toepassingen.

Dus laten we eens kijken naar de Top 5 waarbij kurkuma uw hond kan helpen (en hoe deze zich verhoudt tot conventionele medicijnen):


1;Kurkuma is ontstekingsremmend


Je denkt misschien dat ontsteking alleen een probleem is voor honden met gewrichtsaandoening ...

maar chronische, verborgen ontsteking is een stille moordenaar. Het is de wortel van bijna alle ziekten. Kanker, artritis, allergieën, nieraandoeningen, tandheelkundige aandoeningen, spijsverteringsziekten ... het wordt allemaal veroorzaakt door een ontsteking.


Niet alle ontstekingen in het lichaam zijn slecht. Als uw hond wordt blootgesteld aan virussen of bacteriën, zal acute ontsteking witte bloedcellen afgeven aan de lichaamsweefsels en het genezingsproces starten.

Maar chronische ontsteking - het soort laaggradige ontsteking dat weken, maanden en zelfs jaren blijft - is de echte boosdoener achter de meeste degeneratieve en inflammatoire gezondheidsproblemen bij uw hond.

Onderzoekers vinden dat hartaandoeningen kunnen worden gekoppeld aan een tandheelkundige aandoening. Chronische blaasinfecties kunnen leiden tot blaaskanker. En ze ontdekken dat chronische laaggradige ontsteking een belangrijke oorzaak is van gewrichtsdegeneratie.

Een onderzoek uit 2014 wees uit dat de curcumine in kurkuma (het werkzame bestanddeel) beter presteerde dan ibuprofen bij mensen met artritis. Maar kurkuma regelt niet alleen de ontsteking bij gewrichtsaandoeningen ... Uit een ander onderzoek uit 2004 in Oncogene bleek dat curcumine (evenals resveratrol) net zo goed werkte als ontstekingsremmende geneesmiddelen ... en beter werkte dan aspirine en ibuprofen.

Ontstekingen zijn de belangrijkste oorzaak van de meeste ziekten in het lichaam ... en kurkuma is een van de beste natuurlijke ontstekingsremmers die de natuur of het medicijn te bieden heeft.


2; Kurkuma voor honden met kanker


Dus we weten dat chronische ontstekingen kunnen leiden tot kanker en kurkuma is een krachtige antioxidant.

En een Britse studie (http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/cancers-in-general/cancer-questions/can-turmeric-prevent-bowel-cancer)  toonde aan dat curcumine de precancereuze veranderingen kon verhinderen om kanker te worden. Dus kurkuma kan kanker helpen voorkomen.

Maar kurkuma kan ook kanker op natuurlijke wijze behandelen.

Bijna 1/3 van de studies over kurkuma zijn kankeronderzoek ... en de resultaten zijn veelbelovend. Er is aangetoond dat het kankercellen doodt en voorkomt dat de andere nog groeien . (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2758121/)

De American Cancer Society claimt: "Curcumine interfereert met de ontwikkeling, groei en verspreiding van kanker. Onlangs heeft curcumine veel aandacht gekregen vanwege het vermogen om tumorgrootte te verminderen en kankercellen te doden.

De helft van de volwassen honden krijgt tegenwoordig kanker, dus kurkuma kan een goede manier zijn om uw hond te beschermen tegen ontstekingen en kanker.


3; Kurkuma kan artritis pijn verlichten


We weten dat artritis het gevolg is van ontstekingen en dat kurkuma ontstekingen in het lichaam kan verminderen. Maar het kan ook de pijn en stijfheid bij artritis verlichten ... beter dan conventionele pijnstillers.

In 2014 publiceerde een groep onderzoekers in Thailand een studie waarin de effecten van curcumine versus ibuprofen werden vergeleken bij patiënten met knieartrose. Ze vonden dat curcumine net zo goed werkte als ibuprofen om pijn te verminderen ... maar zonder de gastro-intestinale bijwerkingen die werden ervaren door de patiënten die ibuprofen namen. Dat brengt ons bij het volgende voordeel ..


4; Kurkuma kan gastro-intestinale stoornissen behandelen


De ontstekingsremmende effecten van kurkuma kunnen nuttig zijn bij de behandeling van inflammatoire darmaandoeningen (IDA) en andere gastro-intestinale stoornissen. Het is aangetoond in verschillende preklinische onderzoeken en ongecontroleerde klinische onderzoeken met positieve effecten op darmontsteking en darmpermeabiliteit.

Onderzoekers van het Hamamatsu South Hospital in Japan merkten op dat de "remmende effecten van curcumine op de belangrijkste ontstekingsmechanismen [...] en het ongeëvenaarde veiligheidsprofiel van curcumine doen vermoeden dat het mooie vooruitzichten heeft bij de behandeling van IDA.(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19519446)


5; Kurkuma kan steroïden vervangen


Veel honden zijn op steroïden voor allergieën en gewrichtspijn - maar sommige studies tonen aan dat curcumine even effectief is als steroïden. En de auteurs merken op: "Het gebrek aan bijwerkingen van curcumine is het grootste voordeel in vergelijking met corticosteroïden."

En een studie gepubliceerd in het Journal of Pharmacy en Pharmacology laat zien dat het combineren van curcumine met een steroïde de bijwerkingen van deze gevaarlijke medicatie verminderde.

En dat is het belangrijkste voordeel van kurkuma - niet alleen kan het net zo goed werken als veel voorgeschreven en vrij verkrijgbare medicijnen, het draagt niet dezelfde vervelende, ongewenste bijwerkingen.   Er zijn dus een heleboel redenen om je hond kurkuma te gaan geven. Maar ik heb de beste nog niet genoemd ...


Kurkuma is een krachtige antioxidant en antioxidanten kunnen veroudering, degeneratie en zelfs de levensduur verlengen.

Het belangrijkste voordeel van antioxidanten is dat ze helpen om schade door vrije radicalen te bestrijden.

Vrije radicalen zijn ongepaarde elektronen die zich in cellen kunnen ophopen. Ze zijn het bijproduct van het metabolisme, soms maakt het immuunsysteem ze om virussen en bacteriën te bestrijden, en ze worden ook gevormd wanneer je hond wordt blootgesteld aan chemicaliën, pesticiden, bewerkte voedingsmiddelen, vervuiling, straling en toxines.

Zodra vrije radicalen zich in cellen vormen, maakt hun enkele elektron ze zeer onstabiel en ze reageren snel met andere verbindingen om een tweede elektron te vangen om ze weer stabiel te maken. Ze vallen meestal gewoon het dichtstbijzijnde stabiele molecuul aan en stelen het elektron en het beschadigde molecuul met het ontbrekende elektron wordt een ander vrij radicaal en een kettingreactie wordt in gang gezet.

Dit proces wordt oxidatieve stress genoemd en het veroorzaakt schade aan de cellen, eiwitten en DNA in het lichaam van uw hond. Een studie uit 2015 aan de Guangdong University of Technology besprak hoe oxidatieve stress ontstekingsroutes activeert die leiden tot veel chronische ziekten, waaronder kanker.

Hun onderzoek suggereert dat "curcumine een sleutelrol kan spelen bij de preventie en behandeling van chronische ontstekingsziekten."

Dus laat niets aan het toeval over...! Zeg JA tegen kurkuma voor honden ...


Om de opname van de kurkuma te bevorderen en zo optimaal van zijn voordelen gebruik te maken hebben we deze in 2 produkten.


*De Kurkuma pasta

Dit is een recept van een australische dierenarts en is een geconcentreerde pasta op basis van biologische kurkuma met zwarte peper . Het aandeel van de kurkuma bedraagt hier maar liefst 70%! Deze pasta raden wij sterk aan als "cure" Honden die aan bepaalde aandoeningen lijden hebben meer baat bij deze versie waar een hoog aandeel curcumine in zit.


*Bottenbouillon met kurkumma.

Dit is onze vorige superfood in combinatie met kurkuma. Het aandeel van kurkuma is lager dan onze gouden pasta, maar kan gerust afgewisseld en in combinatie met de kurkuma pasta. Deze versie wordt aangeraden als zijnde "support"en werkt zeer goed als preventief middel dus.Kokosolie met gemixte bessen en ghiazaad

In deze superfood vormen een kokosolie en ghiazaad een unieke combinatie, de bgemixte bessen hebben naast hun lekkere smaak ook een ondersteunende rol in voedingsstoffen. We beginnen met ;


KOKOSOLIE;


•Oliën bevatten essentiële vetzuren en voedingsstoffen, die, zoals de naam al aangeeft, essentieel zijn voor de gezondheid van uw hond. Kokosolie is een van deze oliën.

De vetten in kokosolie worden als "conditioneel essentieel" beschouwd, wat betekent dat ze onder bepaalde omstandigheden (zoals tijdens de zwangerschap en vroege groei) essentieel zijn.

In feite zijn de middellange ketenvetzuren die in kokosmelk zitten ook in de moedermelk van mensen en andere zoogdieren, en kokosolie is een ingrediënt in veel zuigelingenvoeding.

Het is geen omega-3-olie, maar de gezondheidsvoordelen van kokosolie voor honden zijn enorm.


•Kokosolie bestaat voor meer dan 90% uit verzadigde vetten.

Alle vetten en oliën zijn samengesteld uit triglyceriden.

Kokosolie bestaat voornamelijk uit Medium Chain Triglycerides. Alle triglyceriden bestaan uit individuele vetmoleculen die vetzuren worden genoemd. Kokosolie bevat 64% Medium Chain Fatty Acids (MCFA's).

De MCFA's in kokosolie worden verder afgebroken en bestaan voor 48% uit laurinezuur, 8% caprylzuur en 7% caprinezuur, plus myristine en palmitinezuren.


•Kokosolie bevat ook ongeveer 2% linolzuur (meervoudig onverzadigde vetzuren) en ongeveer 6% oliezuur (enkelvoudig onverzadigde vetzuren).


•De meeste gezondheidsvoordelen van kokosolie komen van de MKVZ's, vooral laurinezuur.

Laurinezuur heeft antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen.

Caprinezuur en caprylzuur hebben vergelijkbare eigenschappen en zijn het best bekend voor hun antischimmeleffecten. Bovendien kan het lichaam MCFA's efficiënt metaboliseren om een directe bron van brandstof en energie te leveren, atletische prestaties te verbeteren en het gewichtsverlies te helpen.


•Bij honden brengen de MKVZ's in kokosolie de schildklier in evenwicht, waardoor honden met overgewicht afvallen en sedentaire honden energiek worden.


•Volgens dr. Bruce Fife, gecertificeerd voedingsdeskundige en natuurgeneeskundige arts en voorzitter van het Coconut Research Center, verhoogt kokosolie het metabolisme zachtjes, zorgt het voor een hoger niveau van energie en vitaliteit, beschermt het je tegen ziektes en versnelt het de genezing.


•Als een bonus, verbetert kokosolie de huid en vacht van elke hond, verbetert de spijsvertering en vermindert allergische reacties.


•6 gezondheidsvoordelen van kokosolie voor honden


1.Huid

Ontvet huidaandoeningen zoals eczeem, vlooienallergieën, contactdermatitis en jeukende huid

Vermindert allergische reacties en verbetert de gezondheid van de huid

Maakt de vacht glad en glanzend.

Verwijdert hondengeur

Voorkomt en behandelt gist- en schimmelinfecties, inclusief candida

Desinfecteert snijwonden en bevordert wondgenezing

Topisch toegepast, bevordert de genezing van snijwonden, wonden, hete plekken, droge huid en haar, beten en steken

Beschermt tegen vlooien, teken en mijten.

Verzacht en geneest droge, gebarsten kussentjes en elleboog eelt

             


2. Spijsverteringssysteem

Verbetert de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen

Helpt genezing van spijsverteringsstoornissen zoals inflammatory bowel syndrome en  colitis

Vermindert of elimineert slechte adem bij honden

Verdrijft parasieten of doodt ze

             

3. Immuunsysteem

Bevat krachtige antibacteriële, antivirale en antischimmelmiddelen die infecties en ziekten voorkomen

Kan het risico op kanker verminderen

           

4. Endocrien / stofwisselingssysteem

Reguleert en balanceert insuline en kan diabetes helpen voorkomen of beheersen

Bevordert de normale schildklierfunctie

Verhoogt de energie en helpt het gewicht te verminderen


5. Musculoskeletaal systeem

Helpt bij het bouwen van sterke botten

Verlicht ontsteking en kan helpen bij het ongemak van artritis

           

6. Hersenen, ogen, oren en mond

Bevordert de goede zenuw- en hersenfunctie en voorkomt dementie                     

Helpt oor- en ooginfecties op te ruimen                                                             

Verbetert de mondgezondheid en kan worden gebruikt om tanden schoon te maken
CHIAZAAD;


•Chia-zaden bieden een uitstekende bron van B-vitaminen en ze zijn geladen met belangrijke Omega-3-, 6- en         9-vetzuren en antioxidanten.


Chia heeft 3 keer de hoeveelheid Omega-3 vetzuren als zalm!

Omega-3 is belangrijk om Omega-6-vetzuren in balans te brengen en de gezondheid  te bevorderen van :

•• Cellen

•• Immuunsysteem

•• Huid en vacht

•• Verbindingen

•• Ontwikkeling en onderhoud van de hersenen

•• Oogontwikkeling en onderhoud

•• Groei


Chiazaad levert veel vezels, Het verhogen van voedingsvezels kan helpen als de stoelgang een probleem vormt. Vezels verminderen constipatie, genereren regelmaat en helpen bij gewichtsverlies.

Honden die last hebben van aangetaste anale zakjes zullen ook baat hebben bij meer vezels.

Chia-zaden leveren 34 gram vezels per 100 gram zaden.


Uithoudingsvermogen, gewichtsverlies en diabetesondersteuning in één pakket         

Chia kan 10 keer zijn eigen gewicht in water opnemen en genereert een gel die kan worden geconsumeerd.

De gel vertraagt de omzetting van koolhydraten in suikers.

Stabiele bloedsuikerspiegels dragen bij aan een natuurlijk hoog energieniveau.

Door dit te doen ondersteunt chia de normale insulinefunctie en -gevoeligheid, bloedsuikerspiegelregeling en glucosetolerantie.

Het extra voordeel van het vertragen van de spijsvertering maakt volledige opname van voedingsstoffen mogelijk, terwijl honden langer verzadigd voelen.


Chia bevat meer calcium dan volle melk, meer ijzer dan rauwe spinazie en meer magnesium dan broccoli.

 

•Chia is ook niet-allergeen en een uitstekende bron van fosfor, kalium, koper, ijzer en zink.Vitam-x met Quinoa en Kelp

Onze voorlopig laatste superfood is ook niet de minste. Een fruit/groenten shake aangevuld met Quinoa en Kelp.Deze vitam-x zit reeds verwerkt in ons voer. Het is een vitaminen shake op basis van appel, wortel, broccoli, boontjes,alfalfa en bessen.

Een gatenvuller wat voedingsstoffen betreft!

Aangevuld met quinoa en kelp is het een waar gezondheidsserum voor uw huisdier!


Quinoa;


•Quinoa bevat veel eiwitten en essentiële aminozuren.


•Het is ook een bron van alfa-linoleenzuur, een essentieel omega-3 vetzuur met potentieel ontstekingsremmende voordelen.


•Quinoa is een goede bron van vezels.


•Quinoa is rijk aan het vitamine B-complex (niacine, foliumzuur, thiamine) en vitamine E, dat ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft.

 

•Het bevat ook de ontstekingsremmende flavonoïden quercetine en kaempferol.


• Mineralen die overvloedig aanwezig zijn in Quinoa zijn ijzer, kalium, fosfor, mangaan en zink, om er maar een paar te noemen.


Kortom;

Quinoa zit boordevol voedingsstoffen en helende eigenschappen.

Vanwege het hoge eiwitgehalte (meer dan 8 gram per gekookte beker) en het feit dat het de negen essentiële aminozuren bevat, Het bevat weinig vet (ongeveer 3,5 gram per gekookte kop), bevat weinig calorieën (ongeveer 220 per gekookte beker) en is cholesterolvrij.

Het is een goede bron van ijzer, magnesium, vitamine B12 en vezels en is rijk aan antioxidanten.


Kelp;


•Dit is een bruine zeeplant met veel mineralen en bevat vitamine A, B, E, D en K.


•Het bevat ook natriumalginaat (algine), dat helpt bij het verwijderen van zware metalen uit het hondensysteem.

 

•Kelp is een goede bron van jodium die helpt de schildklierfunctie te bevorderen en kan ten goede komen aan dieren die lijden aan hypothyreoïdie.

 

•Kelp is ideaal voor het in evenwicht brengen van het functioneren van klieren bij honden. Jodium is essentieel voor het stimuleren van de schildklier.

 

•Kelp kan helpen bij het handhaven van een glanzende en gezonde huid en vacht bij honden. Honden met een droge huid, huidallergieën en alopecia (haaruitval) kunnen baat hebben bij het eten van kelp. Na een dieet dat minstens zes maanden lang kelp bevat, hebben deze dieren vaak glanzende, dikke vachten. Hun huidproblemen kunnen verbeteren; droogte en jeuk verminderen ook.

 

•Het eiwitgehalte in kelp wordt effectief gebruikt voor het beheer van weefselherstel bij honden. Drie weken of langer gebruik kan ook vlooienmanifestaties bij honden onderdrukken.

 

•Een ander voordeel van jodium in kelp is dat het helpt om het gewicht van honden beter te beheren door hun metabolisme te verbeteren.

Ervaring leert dat met een verbeterd metabolisme als gevolg van een betere glandulaire werking de algehele gezondheid van honden op kelp verbetert, hun energiekevermogen toeneemt en zij aan weinig infecties lijden.

 

•Het hoge vezelgehalte in kelp heeft ontstekingsremmende, antitumorale en anti-reumatische eigenschappen die onze huisdieren ten goede komen.


 

Ontneem uw huisdier deze kans niet!

Het toevoegen van deze superfoods kan echt een meerwaarde aan het leven van huisdier geven!

U kan elke maaltijd afwisselen,nu eens vitam-x en bottenbouillon en de volgende keer kokosolie en kurkumapasta...of omgekeerd... Laat uw inspiratie de vrije loop. Zelfs afgewisseld met een eitje of een blikje tonijn in eigen nat doet u er uw huisdier een gezonde en heerlijke dienst mee.

Het is inderdaad nieuw en velen zullen het nut ervan in twijfel trekken,(zoals bij elke ander mening) maar alle voordelen hier boven aangehaald zijn gebaseerd op resultaten van onderzoeken die gevoerd werden naar de werking van de gebruikte bestanddelen.


Tenslotte, uw hond zou voor u net hetzelfde willen....


180gr

300gr

530gr

Bottenbouillon

5.40€

9€

12.80€

Bottenbouillon met kurkuma

5.70€

9.20€

13.00€

Vitam-x met quinoa en kelp

3.80€

6.10€

8.60€

Kokosolie met chiazaad en bessen

4.90€

7.90€

11.20€

Kurkuma pasta

7.50€

12.00€

17.00€

1 pakket van 5 bovenstaande superfoods

25€

40€

58€

 
 
 

CONTACT

Productie; Obterrestraat 28 Poperinge

Bureau:  Veurnestraat 113   Poperinge

info@gowill.be

0476/554506

GOWILL


Gezonde manier van voeren. Minder belastend voor hond en kat. Volg ons via sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwigheden en promoties.

Afhalingen / Thuisleveringen


. Zie onze pagina "prijslijst" voor meer info. Ook kan u uw bestellig afhalen of het voer aankopen bij onze verdelers. Zie pagina "verkooppunten" voor meer info.