Assortiment

GOWILL KVV MIXING SERIES

Onze mixen zijn op basis van een natuurlijke calciumbron (bot) met vlees en organen die geschikt bevonden werden voor menselijke consumptie. In alle mixen voor de hond zit ook gemalen vuile pens verwerkt. Verrijkt met onze vita-mix is deze voeding compleet.

De Gowill pure series onderscheidt zich omdat deze gemaakt zijn uit één enkele eiwitbron die voorkomt in de diersoort. Hierdoor is deze serie dermate geschikt als eliminatiedieet. Om compleet te zijn dient er voldoende  afgewisseld te worden tussen de verschillende diersoorten.

GOWILL KVV PURE SERIES

Gowill+ is uniek in zijn verpakking daar deze verpakt zijn in bakjes i.p.v. de gebruikelijke worsten. Ook onderscheid het zich in het iets grover vermalen zijn en er geen vita-mix aan toegevoegd is.

Onze persbrok bevat een heel hoge voedingswaarde omdat ze koudgeperst worden. Net omdat deze brokken aan geen hoge temperaturen onderhevig zijn tijdens het productieproces, blijft de voedingswaarde heel hoog. Deze kunnen ook perfect afwisselend gegeven worden met de Gowill kvv.

GOWILL PERSBROK

GOWILL KVV PLUS SERIES