Gowill Happy

Gowill Happy


De Gowill Happy reeks bestaat uit zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen. Of het nu om de gewrichten, de darmen, de vacht, de algemene gezondheid,.. gaat, Gowill Happy heeft het nodige in het assortiment.

De Gowill Happy supplementen kenmerken zich door hun natuurlijke samenstellingen aangepast aan het voedingsbehoeften van je hond en met een hoge opneembaarheid in het verteringstelsel, zodat er niets verloren gaat.

Dankzij de smakelijke samenstelling en de makkelijke dosering zijn ze eenvoudig toe te voegen aan het dagelijkse menu van jouw trouwe viervoeter.

Gowill Happy Digest


Gowill Happy Digest is ontwikkeld ter ondersteunung en bevordering van een gezond darmstelsel van je hond. 

Een gezonde darmomgeving is cruciaal voor de gezondheid, dankzij de prebiotische werking van Gowill Happy Digest wordt er een positief milieu gecreëerd voor de goede bacteriën, zodat slechte bacteriën geen ruimte hebben om zich te ontwikkelen. 

Door de probiotische werking worden er meteen goede bacteriën aangeleverd.

Gowill Happy Digest kan in kuren gegeven worden. Langzaam opbouwen zodat je hond kan wennen.


Gowill Happy Joints


Gowill Happy Joints draagt bij tot de bescherming van goede gewrichten bij de sport-, huis- én werkhond. Deze olie zit verpakt in een lichtdichte fles en dankzij de handige doseerpomp komt er ook geen lucht bij, zodat oxidatie vermeden wordt en de olie vers blijft.

Gowill Happy Joints bevat oa glucosamine, boswelia, yucca, MSM, hyaluronzuur... Allemaal ter voorkoming van schade en ontstekingswerend. De ideale mix voor een gezond bewegingsstelsel

Gowill Happy Omega3


Gowill Happy Omega3 zit boordevol essentiële Omega3 vetzuren. Deze vetzuren zijn noodzakelijk om te geven maar ontbreken vaak in een voeding of zit er in een slecht bruikbare vorm in.

Gowill Happy Omega3 bevat mariene EPA en DHA, gestandaardiseerd op 18/12 zodat deze perfect en direct beschikbaar is voor opname.

Dankzij de lucht- en lichdichte fles wordt de olie gevrijwaard van oxidatieve schade.

unsplash